Interim Sales

Afwezigheid van een salesmanager? Nieuw product lanceren of het openbreken van nieuwe markten? Opstarten van een nieuw verkoopteam? Optimale aansturing van de sales afdeling zonder tijdverlies! Achterlopend op targets? Zomaar een paar redenen om een interim sales professional in te huren.

Sales Management

Aan de hand van een analyse maak ik een plan van aanpak en zorg ik dat de sales medewerkers beter gaan functioneren. Tijdens het traject ondersteun ik sales medewerkers door middel van een hands-on benadering.

Social Media Optimalisatie

Het creëren van een hogere merk en/of naamsbekendheid. Meer bezoek, leads en sales genereren. Een betere werving en selectie en een hogere klanttevredenheid realiseren.

Sales

Heb je een dienst of product dat verkocht moet worden alleen het ontbreekt aan sales kracht? In huur van extra sales kracht voor 3, 6 op 12 maanden voor een vast tarief. Of een combinatie vast en variabel tarief.

Lead Generatie

Hulp bij het in contact komen met potentiële klanten. In de zakelijke markt wordt dit vaak uitbesteed. Er zijn veel manieren om leads te genereren, zoals via mediarelaties, promotie-evenementen, netwerkevenementen, beurzen en LinkedIn.

Sales Coaching en Training

Sales talent verbeteren door gerichte coaching en training van sales mederwerkers. Dit kan een persoonlijk traject zijn maar zeker ook een hele sales afdeling. Ook hier een hands-on aanpak.