Interim Management  Lead Generatie  Social Selling  Coaching  Sales Management  Training  Introducties 

Uitgebreide ervaring in media, zakelijke dienstverlening, (digital) print en FMCG.

Als Sales en Management Professional heb ik ervaring in diverse  industrieën op het gebied van sales, marketing en management georiënteerde functies en ik noem mijzelf daarom allround.Ik hou van uitdaging in mijn vak en sta open voor nieuwe ideeën en visies. 

Ik heb uitstekende mensenkennis en vind aansluiting op alle niveaus. Het leiding geven aan teams, het coachen en motiveren van mensen geeft mij energie en veel voldoening.  Mensen helpen en sterker maken in hun vak is mijn kracht. 

Belangrijker is dat ik een meerwaarde ben voor een organisatie door mijn expertise in sales en de kracht heb om mensen te inspireren en een organisatie of afdeling te leiden. Ik geloof sterk in de kracht van social media en hoe dit business wise kan helpen.

Als verkoop directeur bij verschillende bedrijven heb ik de laatste jaren genoeg ervaring opgedaan als het gaat om het aansturen van teams, het bedenken van strategische plannen, het aanboren van nieuwe markten en manieren vinden om de gewenste doelgroep op de juiste manier te bereiken. Ik heb een voortvarende manier van werken waar geen nonsens aan te pas komt. Ik gebruik mijn jarenlange ervaring in sales om duurzame contacten op te bouwen. Klanten waarderen mijn recht-voor-zijn-raap aanpak en het feit dat ik 24/7 voor hen klaarsta.